Podzim a plno novinek
Novinky

Je tomu sotva pár hodin a na internet se již dostalo pár novinek, které nás čekají od září.

Figurky sice zatím není možné nikde vidět (nejsou zveřejněné), ale z kódů nových hraček se již lecos ví... tak to pojďme omrknout do detailu:

Brzy na nás z vajíček vykouknou znovu postavičky mimoňů... Série nese název Minions 2: Padouch přichází ... (v originále Minions 2: The Rise of Gru) série měla prezentovat nový film, který měl zavítat do našich kin v létě letošního roku, ale je odložen na příští rok z důvodu nemoci Covid-19. Figurek je 8 :) Čeká nás Malý Gru, dva KungFu mimoni, Disco mimoň, mimoň pilot, mimoň letuška s vozíčkem, mimoň v masce draka a mimoň Yogín. Mimoni mají kupodivu starý kód pro hračky 2019-2020 (DV).

Sérii doprovodí i Maxi vajíčko s jedným z 4 překvapení. Figurky Minions 2 - Maxi budou doplňovat celou sérii o mimoně v letadle, stévarda, Disco mimoně s bruslema a mimoně v činské čtvrti.

Dále se do růžových vajíček mrknou nové Disney Princezny! Série bude složena pouze z princezen a bude jich 8 :) Čeká nás Ariel, Popelka, Růženka, Sněhurka, Jasmine, Locika, Mulan a Bella.

To by bylo něco z hlavních sérií, které nás čekají na podzim. U princezen se zatím informace nepotvrdila obrázky, ale co není může být.

 

Série "Mimoni 2" jde oficiálně do prodeje 14. srpna 2020.

 

Za zmínění stojí i to že se objeví zbrusu nová série zmenšenin starých aut "Bruno´s Hot Rods". Autíčka mají být 3.

 

Jdeme dál ...

Další novinkou je reedice aktuálních Hot Wheels, které máme ještě v Česku a na Slovensku. Hot Wheels 2021 (jak se série zatím dá nazvat) má i původní kódy s EN... tudíž se dá očekávat reedice s novým BPZ? Nechme se překvapit.

Dále se má objevit nová série Barbie 2020 - zatím jsou potvrzené 3 figurky z té minulé - Bruslařka, veterinářka a malířka. Všechny mají dodané "A".

Z řad hraček:

Čeká nás plno nových hraček. Letos by mohlo jít o zbrusu originální hračky, za zmínění stojí třeba:

Série tvořená třemi jeepy z Afriky. Rozšíření světa různých ptáčků - jen z těch nás čeká asi přes deset hraček. Další nádhernou sérií určitě bude podmořký svět - dočkáme se totiž plno hraček s tématikou žraloků, delfínů a dalších. Dinosauři se znovu vrací. Naposledy se objevovala jedna série okolo roku 2016, poté vyšla série hlavní Jurrasic World, která se nedostala oficiální cestou k nám. Dále se dočkáme zvířátek z Afriky. Také se podíváme na různá světová klima a konec konců se dočkáme i spinnerů (Taková ta volovinka na stres - co vyvolává většině lidí stres ještě větší).

Vůbec poprvé se dočkáme série překvapení s tématikou slunečné soustavy! Série "Sluneční soustava" má obnášet všechny planety v sluneční soustavě.

A šup šup jdeme dál! Mrkneme na dušičky (Halloween) a Vánoce.

Halloween 2020 - Série složená z 8 nových figurek - série je pracovně pojmenována "Maskovaní přátelé". Co je možné si podtím představit? Série by měla být s tématikou zvířátek převlečených za dýni, ducha, upíra, čarodějku, vlkodlaka, zombie a podobně.

Halloween 2020 Maxi - Série obsahuje 3 figurky podobné poslední sérii "Colour Monsters" zda pujde o pokračování se zatím neví.

 

Vánoce 2020 - Ano, o nich už se také ví... čeká nás sada 8 figurek s tématikou zvířátek, elfů a Santy (Ježíšek se prostě neobjevuje), ale tentokrát s tématikou doručování dárků. "Vánoční doručovatelé", jak lze tuto sérii nazvat, nás čekají již od října v některých obchodech.

Vánoce 2020 Maxi - v klasických maxi bude série "Soby v lunaparku" složená z 5 figurek.

- v růžovém vajíčku nalezneme sérii 4 figurek "Disney Princess - Maxi" s Popelkou, Locikou, Růženkou a Bellou.

 

Co na novinky říkáte?

 

 

ear47mtete|00306B02668F|d012455|Articles|obsah|52C90789-5F78-41A5-A0A2-928CE1D23B86
Komentáře
U tohoto článku nejsou žádné komentáře. Můžeš být první!

Komentáře mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé