Aktuálně na trhu - říjen 2020
Novinky

Máme tu říjen a spoustu novinek. Tak mrkneme na vše jedno po druhém.

Česko:

Již od května lze získat novou sérii Super Mario v našich domovinách. Nyní bylo oznámeno její znovu vydání i na podzim. Důvod přesně není znát, ale dá se předvídat velké množství přebytků a také nedostatek ve výrobě, kvůli Covidu.

Tento měsíc by se měla také objevit vajíčka s tématikou Halloweenu a to jak malá tak i ta velká. Celkově se v malých vajíčkách objeví 8 figurek (hraček) s tématikou Doubleface. Ve velkých mají být figurky 3 (více v minulém článku).

Dále má dorazit v půlce října i první várka vánočních vajíček s figurkama. Celkově nás čeká 8 nových figurek a 4 staré figurky.

Nyní jsou v obchodech i velká vajíčka s tématikou lunaparku sobů a Disney Princess. Cena okolo 100Kč.

 

Zahraničí:

- V Polsku začal prodej nových limitovaných vajíček s tématikou Natoons. Každé vajíčko má pouze obsah z řad Natoons hraček. Celkově lze také sehnat 6 druhů obalů a to: Hroch, slon, žirafa, krokodýl,zebra a lev.

- V USA začal prodej Halloweenských Joy se sérií co bude ve vajíčkách.

- V USA začal i další prodej a to hned s Disney Princess, které bylo možné sehnat v Rusku začátkem roku. Dále se objevila i nová série Marvel. (série budeme evidovat od 8.10.).

- Ve Francii se objevilo pár vajíček s Ugly Dolls. Série má 8 figurek pro vajíčko a 12 pro Joy.

- V Rusku se mají objevit Kinder Joy s Ugly Dolls okolo listopadu. Série bude mit 12 figurek a hračky, zatím se ví o šesti hračkách.

- V zahraničí se z ničeho nic objevila vajíčka sice se sérií Disney Princess, ale také s novou sérií Barbie. Zatím se ví o 4 figurkách stvořených z minulé série (jen přebarvené s připsáním A) a dále 4 nových Barbie.

- V Číně vyšla série Daraomeon s obsahem 8 figurek.

ear47mtete|00306B02668F|d012455|Articles|obsah|109DC23C-B7C7-4F1D-B2C8-CE4200AE1CA9
Komentáře
U tohoto článku nejsou žádné komentáře. Můžeš být první!

Komentáře mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé