Kindermánie update: Renovace 2021 1.0
Kindermánie

A jdeme na to! Pomalu přichází jaro, příroda pokvete, vše se zabarví a také je čas na jarní úklid.

No nebudeme to okecávat... jdeme na změny:

Hlavní změnou při rekonstrukci je přepisování názvů sérií. Dochází k párování - nově tak naleznete například Star Wars všechny pěkně u sebe v dlouhém přehledu v sekci "Figurky". Dále jsou u sebe názvem sjednoceny Velikonoce, kdy se některé série evidovali pod německým názvem a jiné bez názvu.

 

1. Pro přehlednost byla přesunuta podsekce "Velikonoce", "Halloween" a "Twistheads" ze sekce hračky do sekce Figurky. Možná někteří považují Twistheads a některé položky z Velikonoc a Halloweenu, jako hračku nebo něco takové, ale ruku na srdce stejně Ferrero vydává hlavní série s různým druhotným využitím "natahovadla, přívěsky atd... .

2. Dochází k rekonstrukci sekce "Ostatní", kde nově naleznete podsekce "Kinder Joy XXL","Kinder Joy Maxi" a "MAXI 320g". Jedná se o rozšíření evidence Kindermánie i na Testware série Kinder Joy vajíček.

Pozn. Ta již třeba byla vydána v 3-er packu v podobné vytrínky na maxi hračku - ty vycházeli v Itálii pod názvem "Kinder Merendero Collection" a dosud jsme je tu neměli evidované. Potom také Kinder Joy Maxi je pak evidence vajíček z Číny, kde vychází od roku 2016 - 2017 novinka v podobě velkého vajíčka Kinder Joy s obsahem 3 malých a bonusovou hračkou v podobě např. pódia, autodráhy atd... k doplnění obsahu vajíček.

3. Rekonstrukce v sekci Hračky - Dojde k přesunu některých sérií z Steck-figurky do nově připravovaných podsekcí (dvě sekce s nápisem "Připravujeme") - více se upřesní po zavedení v tomto článku.

4. Bylo přidáno nové grafické vyobrazení sekce "Aktuální série 2021" (nachází se v "Nepřehlédněte" vpravo), kde nově bude lépe rozdělené v které zemi co seženete. (Tato změna není kompletní a bude vylazena).

5. Postupně se přidávají nové série, varianty a kontroluje se obsah sérií a jejich vyobrazení. Vyobrazení občas chybí, dojde tedy k nahrání nových obrázků figurek.

6. Přidání nové sekce "Pro druhé" - Sekce ve které naleznete ke stažení a vytisknutí různé pomůcky k evidenci vašich sbírek.

7. Facebooková skupina pro sběratele - Možnost zde i více diskutovat, vyměňovat.

8. Došlo k rekonstrukci sekce "Puzzle".

9. Došlo k přidání pár hlavních variant za roky 2016 - 2018.

 

Nejbližší úpravy jsou plánovány na duben.

V dubnu připravujeme:

10. Přidání další podsekce do sekce Figurky,

11. Dojde k rekonstrukci sekce BPZ.

12. Dojde ke konečnému přidání sérií na přání z fóra.

 

 

ear47mtete|00306B02668F|d012455|Articles|obsah|72CA82D4-5FEC-49EF-B39B-EEA584ED60F2
Komentáře
U tohoto článku nejsou žádné komentáře. Můžeš být první!

Komentáře mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé