Nová Kinder Joy, Ledové království a další novinky.
Novinky

Je tu březen, měsíc rozkvětu přírody, měsíc zrození, měsíc úklidu před Velikonoci ... ale také měsíc plno novinek od Kinder!

Podle posledních informací v Česku nevyšlo tolik vajíček Marvel a Miraculous, spíše vůbec nevyšla žádná (tedy já je osobně nikde neviděl, vy jo?). Takže opět u nás Mimoni.

 

Od dubna do obchodů zamíří nová Kinder Joy vajíčka s obsahem série "Jurský svět 2" složenou z 10 figurek a s doplňkovou sérií. Novinkou u této série je nová webová stránka. Přes ní pujde spustit mini hry ke každé figurce a hračce. Změnou o proti jiným sériím je také BPZ pouze s jedným dinosaurem a obměněným textem oznamující pouze MPG číslo figurky nebo hračky. Dočkáme se tak opět každé "jedinečné" přední strany BPZ, jako například u hraček s Applaydu.

Dočkáme se také 4 obalů s tématem této série.

Další novinkou ve světě je spolupráce Ferrera s Disney, která oslavuje nějáké výročí vzniku Disney a přinesla MAXI vajíčka s obsahem "Toy Story", "Mickey Mouse a Minnie Mouse", "Star Wars" a také nová série "Disney Princess" složená z ikonických pohádkových páru připravených k tanci.

 

Další hlavní novinkou tohoto měsíce je únik promo palety pro období 2021/2022.

Jak je podle fotky vidět čeká nás velká změna oproti jiným rokům a Ferrero tak u nás vsadí na změnu představenou v Polsku. (Pro připomenutí "co bylo v Polsku" - Polská vajíčka nedostala sérii Disney Princess a vyšla zde vajíčka pouze s obsahem 100% Natoons a Mimoni, nebo nyní Marvel.

Nová hlavní série bude "NATOONS" a druhou hlavní sérií pro holky bude "Ledové království 2". Série bude možná stejná jako ta z minulého roku. - Obrázek také vyobrazuje i maxi vajíčka s Natoons - zde by měli být buď větší figurky nebo menší plyšáčci.

- Hlavní informace k obrázku. - Je pouze testovací a vyobrazuje tak možnou podobu nových displayů v obchodě. Je tak možné, že finální podoba bude úplně jiná a nebo celkově se také může jednat o krytí pro jinou sérii (nějákou licenční pecku), nebo také sérii vycházející pouze krátce jako velice limitovaná edice - podobně takto Ferrero naposledy vydalo v Německu speciální vajíčka s možnou výhrou vybavení do dětského pokoje.

-- Všimněte si také zamalovaného listu u pandy a nebo Německého nápisu "V káždém 7. vajíčku" u Anny vpravo. < Tyto nápisy občas Ferrero úplně odstraní z návrhu nebo nahradí jinými.

ear47mtete|00306B02668F|d012455|Articles|obsah|4C30599C-C897-4BBC-A472-04E293C41648
Komentáře
U tohoto článku nejsou žádné komentáře. Můžeš být první!

Komentáře mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé