Jak a kde se berou informace o nových sériích?
Ostatní

Zdravíčko :) Trochu to tu chce oživit a tak jsem se rozhodl tu občas přidat nějáké zajímavé čtení nebo jen pochycení nějákých zajímavostí ohledně Kinder, volného času a dalšího možného :) Dnes se spolu mrkneme jak a kde se berou informace o novinkách od Kinder.

Jako první se občas vyplatí mrknout jednoduše na instagram. Zde se občas objeví pod hashtagem #kindersurprise #kinderjoy a podobně nějáká novinka. Naposledy se takto objevil třeba úplně první obrázek série Tajný život mazlíčků 2, která se u nás objevila až o 4 měsíce později od zmíňky na instagramu.

Druhý způsob hledání je Google a jeho filtr. Stačí si napsat například Kinder, Kinder Surprise/Sorpresa/Niespodzianka atd... a dát filtr, který vyhledá všechny fotky a info přidané v posledním týdnu. Díky tomu jsem osobně třeba zjistil v posledních 7dnech, že 100% výjde Jurský svět v Kinder Joy pro Polsko, v Indii jsou stále bez hlavní série a třeba, že Italové mají jako hlavní sérii kombinaci Marvel x Disney Princess a Ugly Dolls. (Což jsou docela nepodstatné informace, ale občas se objeví takto přímo nějáká novinka).

Třetí způsob je YouTube a "Unboxing" videa. Tam se přes filtr jen přelítnete a občas tak narazíte třeba na unikátní informace, které nejsou ani na "Euro-kat.de". Takto jsem vyrachal i BPZ a info o sérii "Doubleface Spongebob 2". Jen nebylo číslování :).

Čtvrtý způsob lovu je Facebook. Jo tak se občas objeví v celosvětové skupině sběratelů ledacos.

Pátý pro zas ne až tak dobrý způsob hledání je také "Ebay". Tak se občas něco vyšťourá.

Šestou věcí je pak jednoznačně "Euro-kat.de". Zde jsou také zajímavé věci, třeba již nyní tam je přímo vepsané číslování budoucích hlavních sérií Natoons a Frozen 2, které výjde v srpnu.

 

No a pak se samosebou po najití musí přehodnotit zda info není kravina, nebo zda je důležité a potom se vše zpracuje a hází rovnou sem na Kindermánii.

ear47mtete|00306B02668F|d012455|Articles|obsah|D72BA2C0-FE64-47A5-8548-D26A303B7976
Komentáře
U tohoto článku nejsou žádné komentáře. Můžeš být první!

Komentáře mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé