Novinky k 30.4.2021 - Frozen, Natoons a Kinder Joy z Turecka
Novinky

Je konec měsíce a zase je venku pár novinek.

Dnes si rozebereme novou sérii Ledového království, novou sérii Natoons vajíček, také si řekneme co lze sehnat u nás na trhu a poté také v zahraničí :)

Hlavní novinkou jsou první obrázky nové série Ledové království a nové série Natoons!

Můžete si všimnou postaviček:

(SD285A) Swen

(SD 295) Troll

(VU 335) Anna

(VU 336) Olaf

(VU 337) Elsa

(VU 338) Bruni

(VU 339) Kristoff

(VU 340) Nokk

Znovu použité figurky ze série Ledové království (2016):

(SD 285) Swen

(SD 295) Troll

 

Další novou sérií jsou Natoons. Tato série bude v každém vajíčku! Celkem se těší 16 postaviček s pohyby.

Ale otázkou je: Bude nějáká série hraček?

Vypadá to na speciální vajíčka Natoons pouze po omezenou dobu, poté by měla přijít vajíčka s hlavní sérií a hračkama VU (přeci nebude vše jen v růžovém vajíčku. A nebo jo?)????

No bude to zajímavé.

 

Další novinkou jsou v Česku Kinder Joy z Turecka!

Tato vajíčka se zatoulala do distribuce večerek a tak se leckdy může stát, že na internetu naleznete i inzeráty obsahující tyto hračky. Zkuste také mrknout do vaší večerky (nejlépe do té vietnamské, mají opravdu úžasné zboží z dovozu - lepší obchodníky u nás neseženete).

 

 

Další novinkou jsou německá vajíčka Kinder Joy s fotbalovýma kartičkama!

Jedná se o upravenou verzi oproti minulému roku, kdy do Mistrovství světa zasáhla pandemie Covidu.

DRBY:

Díky uzavřeným kinům nevychází filmy, pohádky animáky .... no prostě blockbustery a ferreru dochází nápady a proto letos přichází po dlouhé době s hlavní sérií na začátek sezóny z tématem z vlastních řad. Mrkněme třeba na mimoně:

Samotní mimoni jsou přesunutý znovu s premiérou až na příští léto (tedy že by znovu příští rok mimoni?).

Proto ferrero opravdu tápe, koukněte třeba na Jurský svět. Jurský svět měl také vyjít původně již toto léto, vajíčka vyšla, ale již bez oznámení nového filmu (zatím co třeba mimoni ohlašovali na BPZ dvojku, ale box ji neohlašoval), ale film byl též přesunut na příšti rok.

 

Momentálně mezi sběrateli létá fáma o možném návazu další série již v říjnu a další v prosinci. (nebo tedy podle harmonogramu podobnému tomu z roku 2018, kdy vyšla série Kinderino a Kinderina, poté Šmoulové ve městě (od listopadu) a od ledna pak další série.

Jinak zde je soupis pohádek co výjdou do konce roku:

seriál Šmoulové, Hotel Transylvania, Adamsova rodina 2, Tlapková patrola, Včelka Mája, Wish Dragon a pak 2022 filmy: Sing 2, Disney Encanto, Disney Lightyear, Rachot, Turning Red, Spider-man2: více světů, Kocour v botách: přání. No uvidíme.

 

ear47mtete|00306B02668F|d012455|Articles|obsah|23C30F93-0C12-4A4D-B648-38449B7715A4
Komentáře
kralick
(14.05.2021 22:42)
avatar

Možná, že kdyby se Ferrero pokusilo po letech o nějaký vlastní nápad a nečekalo, co se vymyslí u Disneyho, tak by se všem ulevilo. Ale to by museli vyvinout marketingovou snahu a opustit bezpečný houf, který sdílí s výrobci školních brašen a svačinových krabiček pro prvňáčky, a vydat se směrem k určité autenticitě. Jestli na to ovšem ještě firma duševně má.

markr
(16.05.2021 19:52)
avatar

No kéžby se objevila alespoň série Crazy Crocos.. proč když už do toho strkají Disney neudělaj třeba spolupráci jako to bylo s Happy Hippo a Star Wars... bylo by taky super třeba vidět Hrošíky ve stylu Harry Potter nebo třeba něco tak....


Komentáře mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé