Zlatí šmoulové v Německu a další novinky
Novinky

Listopad končí a to je pro Ferrero zelená k začátku prodeje nových vajíček Surprise s novou hlavní sérií figurek. Po Natoons, kteří se nám objevovali v každém vajíčku mají nastoupit vajíčka s novou sérií Šmoulové: zlatí talenti. I když se vlastně stále do této chvíle pořádně neví, zda vůbec v Česku výjdou, je to známením i pro nás se připravit a případně  pak zkusit najít alternativní cesty k získání série.

Série se více méně již objevila v Itálii, Francii, Španělsku a nově přichází i do Německa.

V Německu zamosebou jako u nás začínají speciální slevy na vajíčka a tak se dají šmoulíci již teď sehnat v začátcích vydání za úžasné ceny. Např. 0.68Euro... no nekup to, že? :D

Úplnou novinkou pro sběratele v Německu je vydání série v oranžových žloutcích (kapsličkách), dříve zde totiž bylo běžné najít figurku z hlavní série v žluté kapsličce, i když již vychází i v Německu obsah s neutrálním BPZ pro Evropu.

Série v Německu nese název: Die Schlümpfe: Besondere Talente Entdecken (doslova překlad: Šmoulové: Objevení neobyčejného talentu) a skládá se tedy (jak bylo již několikrát omleto) reedici minulé šmoulí série: Šmoulové ve městě z roku 2018.

Je však jasné, že série není vůbec špatná a vzhledově je velice přijatelná, i tak se Ferrero mohlo malinko snažit a přijít i s něčím novým - přeci jen Šmoulové mají nový sériál a znovu se dalo udělat vše jinak a vytvořit i nové téma k sériálu... no i když možná ani také nedalo. Seriál téma nemá a přeci jen by se trochu vařilo z vody a nedalo něják odpíchnout - poslední série šmoulů se věnovali filmům z New Yorku a i ta předposlední byla pro film z restartu frančízy šmoulíků. A tak Ferrero prostě vsadilo na to pravé ořechové z minula a řekněme si... série se líbila snad všem a přidat k tomu zlatou barvu? Kdo by to nechtěl :)

 

Hlavním lákadlem je zpracovaní celé zlaté figurky šmoulíka běžce. Ten je sice zajímavostí sám o sobě, ale dalé i díky dřívější variantě podstavce s dirkou či bez ní... bude i tohle vydání figurky obnášet variantu? No musíme se zatím nechat ještě překvapit.

BPZ série je také docela hezký a vyobrazuje i novou 3D podobu šmoulíků z posledního filmu a animáků. 

 

Další vycházející sérií je Miraculous... již po třetí...

nepříjde Vám zrovna tato série trochu moc? Ano je to Beruška, ano je to trend pro děcka, ale už zase? Když již letos byla i v maxi 220gramovém vajíčku a v Německu vyšla loni na jaře? No nic no... Miraculous 3 tedy přichází od 3. prosince do Německa a to znamená jedinou věc... nová série a pro některé jen pár kousků do sbírky, protože přeci jen někteří si již nasbírali vedlejší hračky při Ledovém království a tak snaha získat figurky bude o to větší.

Série tedy Berušku vyobrazuje v tématu nového filmu - klasicky v bojovém kostýmu a však nově i figurky z plesu, které jsou zase naopak osvěžením.

Zavítá Beruška i k nám? To se také na 100% neví.


Ale každopádně můžeme snad na 99% tyto série očekávat, prvním obchodem s novinkama bývají Albert, Billa, Tesco a Makro.

 

ear47mtete|00306B02668F|d012455|Articles|obsah|7984990E-5FA9-4C44-9E1B-C4E466AB5927
Komentáře
markr
(29.11.2021 23:42)
avatar

Již 5.prosince vychází nové číslo magazínu.


Komentáře mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé