[RECENZE] První český obchůdek Kinder-Figurky.cz
Ostatní

Jakou mám osobní zkušenost s nákupem na Kinder-Figurky.cz? Je to dobrý obchod? Mrkněte na článek a uvidíte...

...

Poprvé jsem se s majítelem obchodu setkal začátkem roku 2019 na Facebooku, tedy ještě před založením internetového obchodu.

Celkově mě překvapil sortiment, který nabízel a zaujala mě možnost si koupit i již nikde nesehnatelná balení. Samozřejmě jsem se divil, přeci jen,  jak někdo může mít neporušené balení s Kinder vajíčky a to z roku 2002? No teda pecka a údiv. A přeci jen i za super cenu. Vyhlídl jsem si v nabídce knihu a prsten s vajíčky Pán prstenů. Jen jsem uvažoval a stále rozmýšlel... mám se něčeho bát? Co když objednám a příjde mi něco jiné... A tak jsem prostě různě váhal... a kdo ne? Za cenu do 250Kč a čekat kvalitu nebo celkově neporušené balení? Když je člověk zkušený již z jiných nákupů negativně, tak prostě na poprvé neví.

   Jel jsem zrovna do Prahy a tak jsem neváhal, vybral zboží z nabídky a domluvil se. Domluvili jsme se na osobním předání prvně jen tak kousek od Strašnic (pozn. část Prahy). Došel jsem si tedy pro zboží a velice mile mě překvapil přístup. Zboží jsem totiž dostal připravené v opravdu krásné tašce (což jsem nečekal a udělalo mi to radost). Pán mi ukázal, že je vše v pořádku a neporušeno. Zboží bylo 100% originál, zabalené v originál fólii a ještě k tomu za opravdu super cenu.

  Poté, když jsem jel do Prahy, nedalo mi to a objednal si znovu něco, tentokrát kufříky s vajíčky. Bylo to o cca. půl roku dál a od té doby jsem prvně zboží obdržel k vyzvednutí v obchůdku pro sběratele starožitností, mincí a podobného, který je od Andělu co by kamenem dohodil.

Od té doby jsem si již několikrát koupil a vždy vyzvedl na adrese i kompetní série, jako Magic Sport2 - ke kterým mi i pan majítel přidal varianty v BPZ, což bylo opravdu krásné překvapení, neobjedával jsem a udělalo mi to ohromnou radost, mam velice rád varianty.

Přišel Covid a od té doby jsem byl naposledy v Praze a nakupovat v říjnu 2021 a protože čas běží, velice rád jsem uviděl o dalších pár měsíců informaci o otevření úplně prvního exkluzivního obchodu pro sběratele Kinderek na dané adrese a i internetového obchodu https://www.kinder-figurky.cz/. Nově tak budu moc nakupovat přehledněji, dříve totiž človiček musel projíždět obchodní profil na FB a leckdy se ztratil.

Osobně to tedy chci shrnout na hodnocení: 100% spokojenost s panem sběratelem.

Jsem rád, že takového človíčka máme v Kinder komunitě a hlavně mu přeji veliký úspěch s jeho obchodem.

 

Doufám, že i Vy ostatní po přečtení této recenze zauvažujete a něco krásného si koupíte buď přímo v prodejně na adrese: Ostrovského 1823/32 CZ-15000 Praha 5 a nebo na stránce www.kinder-figurky.cz a budete spokojeni stejně tak, jako já.

 

 

*První je zamýšleno z hlediska otevření specializované prodejny.

ear47mtete|00306B02668F|d012455|Articles|obsah|6D5B64C3-08A2-4343-B8B1-A7F4D1B94C02
Komentáře
wili
(31.07.2023 11:10)

Dobrý den, taky můžu potvrdit, že Honzík Svoboda je úžasný človíček. Už ho znám pár let a obdivuji jeho odvahu si otevřít obchůdek s KS v této složité době. Můžu jen doporučit u něj nákup. Nikdy Vás neošidí.


Komentáře mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé