Applaydu - Co to je?
Ostatní

O co jde? To si řekl určitě každý, kdo si chtěl koupit nová vajíčka a na krabici s vajíčky uviděl zebru vyskakující z telefonu. Odpověď je: technologie a děti.

Jak již tomu bývá, každá firma musí nabídnout více... někdy je to i závod o pozornost... a tak Ferrero ve spolupráci s EA (herním magnátem dnešní doby - vytváří např. hry FIFA, Simpsonovi a další) vytvořilo novou aplikaci pro chytré telefony a tablety. Aplikace se jmenuje: Applaydu (složenina z App - aplikace, play - hrát, do [du] - dělat) a tvoří ji interaktivní svět tvořený hračkami z vajíček.

Jak to funguje?

Díky novým technologiím si vytvoříte hned v úvodu postavičku, ta připomíná dítě v dupačkách. Po vámi zvoleném vzhledu přecházíte do tutoriálu, ve kterém potkáváte zmíněnou zebru. Po splnění dostanete "postavičku" lva a muflona do své bedýnky. Poté se dostáváte hned do volného výběru vašich aktivit na hře... a to je to hlavní! Díky kostičce s figurkou na BPZ si hračku do této hry ofotíte a ona "ožije". Díky oživení hračky získáváte možnost plnit nové příběhy, získáte kostým nahrané hračky pro Váš avatar a hlavně dostanete možnost si vyfotit svou hračku v 3D podobě například na výletě, doma u mazlíčka a nebo si také můžete udělat i originální selfie :) 

Aplikace je sice pro děti, ale rozhodně otvírá možnost mít své figurky v evidenci u sebe (tedy jen ty nové) a pokud jste foto fanšmekři, určitě nepohrdnete 3D postavičkou v kytičkách na zahrádce nebo doma na stole.

Kdo si hraje, nezlobí.

ear47mtete|00306B02668F|d012455|Articles|obsah|7ED49AFF-FFDB-433E-AEAB-A3F45572AD9B
Komentáře
U tohoto článku nejsou žádné komentáře. Můžeš být první!

Komentáře mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé