Kindermánie updates: Letní mišmaš 1.0
Kindermánie

O co jde?  Jedná se o novinky pro Kindermánii a její evidenci.

Počínaje 6.7. se objevila informace o prvním přidání nových hraček do evidence. Od té doby máme vlastně stále zahájenou připravu nové sezóny VD, která klepe na dveře a první vajíčka se očekávají v obchodech od 2.8.2022 (Dle švýcarského Aldi).

Protože nejde přidávat hračky postupně (čas to nedovolí) došlo k ráznému přidání zatím dostupných dat a obrázků. Postupně budou hračky přidávány a dále všemožně doplňovány.

 

To však není vše. Kromě přidání nových hraček dochází i k zlepšení evidence a tak dojde ke kompletní aktualizaci sekce Ostatní a budeme zde nově evidovat i některými milované alu fólie, obaly od Joy a obaly od mnohopacků. Ano je to s obaly běh na dlouhou trať - to však otvírá dveře i pro ostatní sběratele.

Další novinkou jsou evidence USA hraček z Joy. Ty jsou stále v sekci "Hračky" a zde asi také i zůstanou, jen dostanou kompletní doplnění.

Proběhne také doplnění maxi sérií a všeho možného. Do evidence budou také přidány již nové série na Vánoce - máme již MPG kódy, tudiž bude možné evidovat.

 

Nový obsah bude přidáván neustále, větší změny budou nárazové. - Až bude vše připraveno k danému tématu, objeví se vývěska v info tabulce na hlavní stránce.

ear47mtete|00306B02668F|d012455|Articles|obsah|E2655461-646E-4EB6-817D-7186DA253AED
Komentáře
U tohoto článku nejsou žádné komentáře. Můžeš být první!

Komentáře mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé