Co nového? - Leden 2019
Novinky

     Leden utekl jako voda a máme tu další souhrn novinek za měsíc.

Nový rok začal pro české a slovenské sběratele s velkým překvapením. Ferrero si pro nás nachystalo Kinder JOY s garancí figurky ze série Justice League v každém vajíčku. Celá série čítá 7 figurek a je tak identická s tureckou sérií (izraelští sběratele mají pouze 6 figurek). Bohužel se u nás v prvních šaržích neobjevila tzv. sedmá figurka - Wonder Woman. Nyní by se již měla objevit v alespoň jednom z 33 vajíček.

Dále se v obchodech dají lépe sehnat nové série Minions: Kolem světa a Barbie - vysněné povolání. Díky řetězci Lidl se dal sehnat německý 4er pack s Minions a Barbie za 89.90Kč .

Polští sběratelé mají nyní možnost sehnat Kinder Surprise s novou limitovanou sérií Ben 10 v každém vajíčku. Dále mohou sehnat i nová maxi vajíčka se sérii Mimoni: Kolem světa.

Holanďané mají nyní v obchodech již sérii Velikonoce 2019.

V USA se objevuje nová Kinder JOY série Avengers, Velikonoce 2019 s JOY číslováním a dále dorazilo do USA i nové JOY pojmenované Kinder JOY Go Wild! s mixem hraček ze sérií SE a EN pouze se zvířecí tématikou.

Rusko hlásí vydání maxi vajíčka Papouščí kapela, ta by měla vyjít i u nás na Velikonoce.

Německo hlásí maxi vajíčka Mimoni: Kolem světa a Mimoni s Barbie v 4packu s garancí a 3packu bez garance figurky ze série.

 

Velkou novinkou je zmrzlina Kinder Joy Ice Cream, zatím se o obsahu nic moc neví (ví se jen o rybářském prutu ze série FingerGames). Zmrzlina je již nyní v Německu na některých benzinových stanicích.

 

 

Připravované novinky pro sběratele:

 

Očekává se nová série Discovery Channel složená ze zvířátek sérií SD, SE a EN s datametrixem (přidáním A,B,C nebo přepsáním čísla). Série měla slabý záchvěv v Polsku.

V únoru potěší Kinder Surprise s Mášou a Medvědem.

Pro Velikonoční JOY se chystá série Velikonoce 2019 s BPZ z USA bez textu.

V létě 2019 mají do Kinder Joy zavítat znovu Emoji! Tentokrát ve verzi inspirované hudbou.

 

ear47mtete|00306B02668F|d012455|Articles|obsah|40856280-C3C2-4A15-8126-0E235F21FBB0
Komentáře
U tohoto článku nejsou žádné komentáře. Můžeš být první!

Komentáře mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé