Kinder Joy Zmrzlina v Polsku
Novinky

Již minulý rok se objevila novinka "Kinder Joy Ice Cream" vzniklá ze spolupráce firem Ferrero a zmrzlinové velmoce Algida. Ti spolu vytvořili značku Kinder Ice Cream uvádějící na trh produkty: Kinder Bueno Ice Cream - v podobě tyčinky a kornoutku, Kinder Joy Ice Cream, Kinder Ice Cream Stick a Kinder Ice Cream Sandwich. Z uvedených produktů v ČR a na Slovensku seženeme pouze Stick a Bueno kornoutek.

Minulý rok šlo Joy získat pouze v Německu (a také v zemích dál od nás), letos přišlo na řadu Polsko. Polská zmrzlina se liší pouze přepsanými popisky do polštiny a dost vysokou cenou, ta činí 10zl - což je cca. 60Kč za kousek při dobrém kurzu a lze ji najít v prodejnách sítě Žabka (u nás je síť též - ale nemá stejný sortiment). Jen je škoda uzavřených hranic, kvůli koronaviru.

Zmrzlina je dělaná v 60g verzi, podobu má klasicky tvarem připomínající vajíčko, ale narozdíl od Kinder Joy jsou dvě kapsle rozděleny podélně - horní kapsle obsahuje hračku, spodní zmrzlinu.

Hlavní sérii u zmrzliny není oficiálně uvedena, ale nově je mezi hračkama i série Lamborghini - stejná z vajíčka i s BPZ.

Obsah je tedy krom Lamborghini dle našich informací stejný z minulého roku + bylo přidáno pár nových hraček.

 

Část obsahu naleznete zde:

http://kindermanie.penzes.cz/seznam.aspx?typ=88

 

 

Uvidíme zda se do konce června zmrzka objeví i u nás.

ear47mtete|00306B02668F|d012455|Articles|obsah|D1D6819A-8F45-4EF8-B406-8B4792A4110A
Komentáře
U tohoto článku nejsou žádné komentáře. Můžeš být první!

Komentáře mohou vkládat pouze přihlášení uživatelé